جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟ فروش واکسن «گارداسیل» در وب‌سایت‌ها غیرمجاز است امکان پذیرش مستقیم دستیار در ۴ رشته پزشکی فراهم شد ۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید
سرخط خبرها

اتوبوس‌های استیجاری برای سفر اربعین به کمک خراسان رضوی می‌آیند | ظرفیت اتوبوس‌های جدید تا ۵۰ نفر است

  • کد خبر: ۱۷۸۹۲۹
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
اتوبوس‌های استیجاری برای سفر اربعین به کمک خراسان رضوی می‌آیند | ظرفیت اتوبوس‌های جدید تا ۵۰ نفر است
به گفته معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری، امسال اتوبوس‌های استیجاری از کشورهای همسایه برای خدمت‌رسانی زائران اربعین به کمک ناوگان خراسان‌رضوی می‌آیند.
فاطمه رافع
خبرنگار فاطمه رافع

به گزارش شهرآرانیوز قرار است در ایام اربعین امسال، علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های موجود خراسان‌رضوی در حوزه حمل‌و‌نقل اتوبوسی، ریلی و هوایی، از ظرفیت اتوبوس‌های استیجاری کشور‌های همسایه نیز برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران اربعین استفاده شود؛ این خبر را معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان‌رضوی به خبرنگار شهرآرا اعلام کرده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد البته این را هم گفت که هنوز سهم دقیق خراسان‌رضوی برای استفاده از این ظرفیت مشخص نشده است.

دبیر کمیته حمل‌و‌نقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین به‌تازگی در‌این‌باره گفته بود که با‌توجه‌به محدودیت ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی در کشور، امسال هزار دستگاه اتوبوس از ترکیه و ششصد دستگاه اتوبوس از پاکستان در ایام اربعین وارد کشور می‌شوند و به انتقال زائران کمک می‌کنند. چند دستگاه از این اتوبوس‌ها البته از عاشورا به‌صورت آزمایشی در خاک ایران در حال فعالیت هستند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، رضا نفیسی این را هم گفته بود که این اتوبوس‌ها بزرگ‌تر از اتوبوس‌های موجود در کشورند و ظرفیت هر یک از آن‌ها ۴۴ تا ۵۵ نفر است.

۳ ویژگی خراسان‌رضوی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین گنابادی‌نژاد در گفتگو با شهرآرا در‌این‌باره به سه ویژگی خراسان‌رضوی اشاره و تأکید کرد که این ویژگی‌ها باید در تصمیم‌گیری‌ها برای توزیع ظرفیت اتوبوس‌های استیجاری مدنظر ستاد مرکزی اربعین باشد.

به گفته او، خراسان‌رضوی نسبت به سایر استان‌های شرق کشور بیشترین زائر را در ایام اربعین اعزام می‌کند. همچنین این استان دورترین نقطه به مرز‌های غربی است و این بُعد مسافت بیشتر نیازمند تأمین ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی بیشتری برای زائران است. علاوه‌بر‌این، بخش زیادی از اتباع نیز از مشهد به راهپیمایی اربعین مشرف می‌شوند و خدمت‌رسانی به آن‌ها نیز نیازمند افزایش ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان است.

معاون استاندار خراسان‌رضوی با بیان اینکه پارسال بیش از ۳۸۰‌هزار نفر از استان به اربعین مشرف شدند، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم امسال این رقم به بیش از ۴۰۰‌هزار نفر برسد.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین گنابادی‌نژاد با اشاره به اینکه علاوه بر ناوگان اتوبوس‌رانی و ظرفیت وسایل نقلیه شخصی، ناوگان هوایی و ریلی نیز برای تشرف زائران به اربعین مدنظر است، بیان کرد: وسایل نقلیه شخصی مرتبط با ظرفیت‌های مردمی است؛ ناوگان هوایی نیز سهم کمی در حمل‌ونقل زائران اربعین دارد که البته در همین حوزه پرواز‌های مستقیم به بغداد و نجف و نیز پرواز به شهر‌های مرزی مانند کرمانشاه، ایلام، اهواز و‌... مدنظر است.

او ادامه داد: در حوزه ناوگان ریلی تأکید ویژه بر ظرفیت اضافه داریم که البته هنوز ظرفیت اضافه‌ای از راه‌آهن دریافت نکرده‌ایم. نیاز ما این است که ظرفیت حدود ۲۰‌تا‌۳۰‌هزار نفری برای تردد ریلی به نقاط مرزی کرمانشاه و اهواز و خرمشهر اعلام شود. از راه‌آهن جمهوری‌اسلامی نیز می‌خواهیم سهم خراسان‌رضوی را از افزایش سه‌برابری ناوگان که در برنامه دارند، اعلام کنند، اما هنوز این مسئله اعلام نشده است.

برنامه‌ریزی برای اعزام گروهی زائران

حجت‌الاسلام‌والمسلمین گنابادی‌نژاد از برنامه‌ریزی برای اعزام زائران استان به‌صورت گروهی نیز خبر داد و بیان کرد: از مسئولان کشوری می‌خواهیم که دست‌کم بلیت‌های این زائران تأمین شود و تا زمانی که به برنامه روشنی در این زمینه نرسیم، این مسئله را پیگیری می‌کنیم.

او علاوه بر حمل‌و‌نقل، صدور گذرنامه را از دیگر مسائل زائران اربعین در سال‌های پیش برشمرد و ابراز امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی‌هایی که در سطح ملی در این زمینه انجام شده است و نیز صدور گذرنامه ویژه زیارتی، صدور گذرنامه سریع‌تر و ارزان‌تر شده و تاکنون نارضایتی در این زمینه گزارش نشده است.

تشرف خراسانی‌ها از مرز‌های غربی

به گفته معاون استاندار، تردد مرزی نیز از دیگر مسائلی است که در ایام اربعین سال‌های پیش سبب نارضایتی برخی زائران می‌شد و امسال با پیگیری‌های انجام‌شده، شمار و ساعت فعالیت گذر‌های مرزی افزایش یافته است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین گنابادی‌نژاد این را هم گفت که امسال بر‌اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار است زائران خراسان‌رضوی از گذر‌های مرزی غربی کشور به عتبات مشرف شوند، زیرا نسبت به گذر‌های مرزی جنوبی، فاصله کمتری تا استان ما دارند. همچنین علاوه بر مرز مهران، زائران استان ما قرار است امسال از مرز خسروی نیز مشرف شوند که در این مرز نیز مشکلات سال‌های پیش برطرف و فعالیت این مرز ۲۴‌ساعته شده و تعداد کارکنان نیز افزایش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->